miercuri, 25 martie 2009

live with passion...

Sunt multe lucruri in viata pentru care ar trebui sa ne bucuram... eu am inceput sa ma bucur, am inceput sa nu ma mai plang (decat putin de oamenii din jur :)) ), am inceput sa simt ca sunt fericita si sa nu ma mai gandesc la lucrurile urate prea mult. E greu sa iti exprimi fericirea in randuri, ura in rest se transpune foarte usor prin cateva injuraturi de pula, futut etc.

Acum cateva zile m-am bucurat cand m-am intalnit cu niste persoane pe care nu le mai vazuzem de mult timp si reactia lor a fost cam... ciudata... cred ca m-am exprimat prea rau :), ciudata in sensul ca "daca ma simt bine".

Viata e frumoasa daca ti-o faci frumoasa. In majoritatea cazurilor tu participi la fericirea ta, la lucrurile care vrei sa ti se indeplineasca, oamenii din jur doar incearca sa te incetineasca, iar cei mai putini participa la intregirea fericirii tale. Tot ce trebuie sa faci e sa nu te implici prea mult in relatiile cu cei din jur, sa nu ai incredere totala nici macar in tine, sa dai cat poti si sa astepti cat mai putin, asa nu vei fi dezamagit niciodata.

Asa ca iepurasule, iti multumesc ca ma faci fericita, iti multumesc ca existi si ii multumesc si lui Rădu pentru asta (prietenii stiu de ce). Te iubesc si... astept sa .... put a ring on it :)).