sâmbătă, 11 decembrie 2010

Will never know

Banii au inceput sa ne conduca. Daca atunci cand eram mici nu aveam grija banilor, caci ce vroiam si ne doream doar aratam cu degetul, daca se intampla sa avem lucrul respectiv era ok, daca nu, uitam repede si ne uitam la altul.
Acum lucrurile s-au schimbat odata cu inaintarea in ani. Incepem sa ne uitam intai la pret si apoi la calitate, incepem sa cautam reduceri sau nu mai iesim din casa.
Incepi si te gandesti ca daca nu ai bani deja nu iti mai place mancarea din frigider pe care o ai, caci e mereu aceeasi, nu mai poti iesi, nu mai poti intra in magazine caci poate vezi ceva ce-ti place si e al dracului de oribil sa te abtii. Iti amintesti ca nu mai ai prietenii aproape, incepe sa-ti fie dor de familie si te gandesti ca poate era mai bine inainte sau poate e mai bine sa faci ce faceai inainte.
Daaar, odata ce lucrurile se schimba si incepi sa ai bani, se schimba si ideile: te gandesti ca poti sa stai departe de familie, de prieteni, ca daca ai bani ii poti vizita mai des, nu te mai plictisesti de mancarea din frigider, chiar daca e aceeasi, macar incepi sa mai mananci si in oras si prespectivele se schimba odata cu banii.
Si stai si te gandesti: oare se merita sa fac ce fac acum in speranta ca poate e mai bine? Si raspunsul intarzie sa apara, caci Dumnezeu nu o sa coboare pe pamant sa-ti zica ce sa faci.

luni, 6 decembrie 2010

:|

Nu stiu daca ar trebui sa multumim pentru ghinioanele din viata pentru ca, practic, ne maturizeaza, dar in acelasi timp ne distrug aceea perioada pe care n-am mai putea-o trai altfel.
Nu stiu daca dorindu-ne un lucru si gandind pozitiv si avand credinta ca se va intampla, acest lucru chiar se va intampla.
Nu stiu daca deciziile pe care le luam sunt chiar cele corecte. Ar trebui sa exista un demo pentru fiecare alegere care ar trebui sa o facem.
De regretat nu regret nimic, caci din fiecare decizie luata, buna sau rea, am ramas cu lucrurile pozitive care mi s-au intamplat si demonstrat. Si am ramas cu multe lucruri, care pentru mine inseamna mult.
As vrea sa raman, dar nu stiu daca acest lucru este posibil. Daca nu este posibil, nu este nici o problema, o luam de la capat impreuna.