miercuri, 29 aprilie 2009

continuarea

Hai sa fim seriosi.... de ce stam sa criticam ca tara noastra e oribila, e murdara, sistemu' in care traim e de cacat structurat... ca daca ne gandim, noi, romanii, cei care locuim aici, contribuim la asta.

E mizerie?
Pai da... cand te-ai aplecat ultima data sa iei ceva aruncat pe jos sa-l pui in cos? Niciodata! Ca doar nu stai sa strangi dupa altu', ca tu esti un domn.
Cand ai renuntat sa mergi cu masina la serviciu, si, in general, in domiciliul tau, ca sa nu poluezi? Niciodata! Ca doar tu esti director, conteaza daca te vad clientii in autobuz sau cu bicicleta, nu da bine, nu mai esti respectat, desi ar trebui sa te doara-n pula, ca oamenii sa te aprecieze pentru ceea ce poti tu sa faci, nu pentru hainele in care te imbraci si cu ce te misti.
Cand ai participat la vreo manifestare ecologica voluntara? Niciodata! Ca nu ai tu timp de prostiile astea, cu o simpla participare a ta nu poti schimba lumea. Sincer, o poti schimba... asa cum lupti sa faci bani ca sa poti "trai decent" pe plan personal si profesional, sa te plimbi prin Malta si sa te doara-n cur de angajati (da-i in pula mea ca stau ei si fara prime), asa te-ai putea interesa sa schimbi putin aceasta Romanie murdara si oribila unde nu se mai poate face nimic, dupa parerea ta.

Ca in tara noastra sistemu' e de tot cacatu'? Da, este. Ce sa zic... toti sunt condusi de masoni mai mult sau mai putin; ca acolo unde crezi ca e mai bine, ei lucreza mai ascuns ca sa nu te prinzi tu, e altceva, te prostesti singur :). Mda... daca stam sa ne gandim, acolo nu se mai accepta spagi, nu mai merge ca aici, si trebuie sa fi foarte organizat, si avand in vedere ca nu sti nici sa-ti manageriezi propria firma, nu o sa te descurci in viata ta acolo unde "e mai bine".

Asa ca sugi pula, si pleaca sa-ti fie mai bine, ca aici e totul distrus, o sa mai ramanem noi, plevele care poate incercam sa facem ceva. Si nu mai inghiti totul de la "palariile rosii", ca se vad urmele pe guritza...

Niciun comentariu: