joi, 20 mai 2010

Tristetea e uneori o scapare

Ce e mai trist? Sa vezi ca cineva are dreptate si sa incerci sa te schimbi? Sau sa te minti pe tine si din mandria proasteasca care o ai in tine sa faci fix invers?

La ce dracu afirmi unele lucruri cand defapt tu faci fix opusul? Doar de dragul de a da satisfactie si a inchide guri? Sau pentru ca esti prea slab si nu poti sa razbati sau sa te impui?

Un om care nu stie ce vrea de la viata pentru mine e un Nimic. Sa nu stii sa te impui pentru persoana ta, la fel. Ori iti place sa fi tratat ca un cacat, dar asta ar insemna sa accepti sa fi tratat ca un cacat absolut de toti, ori nu te poti impune in fata tuturor si esti frustrat si o faci apoi cu altii.
Nu exista dreptate in fiecare persoana, fiecare are in felul lui, dar asta nu inseamna ca sunt orbi si nu vad ce se intampla. Sa acuzi o persoana ca e exagerata cand altul greseste si tu nu vezi acest lucru, ori esti prost ori nu ai nici o treaba cu persoana pe care o acuzi.

Asa ca: "Pleaca-n pula mea!"... mai trist e ca nu stiu cine o sa vina, sau daca vine, nu stiu cine o sa suporte atatea persoane din viata ta!

Niciun comentariu: